Nagodba 0 0.00

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
Mješoviti Pakiranje: 100 Kapsula, kompatibilnih s Nespresso. Nespresso Kapsule Organske/Fer Trgovine. 9 Različitih Tipova.

Mješoviti Pakiranje: 100 Kapsula, kompatibilnih s Nespresso. Nespresso Kapsule Organske/Fer Trgovine. 9 Različitih Tipova.

HRK 390.81
 

Proizvod je dostupan
Dostupnost

Mešovita ambalaža za tasters sa svim našim izborom zrna mahune. 9 različitih tipova. 100 kapsula kave za originalni pivara Nespresso.Kao s poštenom trgovinom, tako i sa organska kava.Pogledajte cijeli asortiman naših zrna kapsula za kave Nespresso na fotografijama.Naše kapsule za kavu Nespresso su prepoznati kao "Najbolji u testu" u različitim novinama i časopisima. 100% je kompatibilan sa svim originalnim linearno кофемашинами Nespresso.Nije kompatibilan sa пивоварами Nespresso Vertuo.Nespresso kapsule lako reciklirati zajedno s drugim plastikom.Otkrijte sve naše sorte kave i pronađite svoj omiljeni.Naš set za tasters-to je mješavina našeg Pošten i organske kave, tako da ćete lako pronaći svoj omiljeni!.Organski proizvodi, kultivirane мандатариями sjevernu Sumatru.Grah arabica su prepoznatljive po svom diskretnom kiselosti, koja ostavlja sladak okus sa notama čokolade, slatkog korijena i bilja.Sofisticiran miris s mnoštvom zanimljivih nijansi.Espresso Romi-to je vrlo snažan i bogat espresso.Roma-utjelovljenje kick-startera!Smjesu na 70% grah robusta i na 30% arabica.Intenzivan miris dopunjen odugovlačeći preljev od lješnjaka i bogata kremom.Tamno pržene grah arabica u Espresso Milano se uzgajaju u zlatnom trokutu između Brazila, Perua i Kolumbije.U netaknutoj gorje organski grah arabica iznimne kvalitete se uzgaja bez kemikalija.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji