Vrlo veliki Šator KTT za 12 osoba(Stil-A),Obiteljske Šator,2 Sobe,Izravna zid,3 Vrata i 3 Prozora s rešetkama,Vodootporna,dupli sloj,Veliki Šator za odmor na otvorenom,prostor za Piknik,Kampiranje,Obitelji,Okupljanje prijatelja.

Vrlo veliki Šator KTT za 12 osoba(Stil-A),Obiteljske Šator,2 Sobe,Izravna zid,3 Vrata i 3 Prozora s rešetkama,Vodootporna,dupli

HRK 869.97
 

Proizvod je dostupan
Dostupnost

Oxford poliester.Uvozni.To NIJE automatski prikazuje kratko uputstvo šator, koju treba izgraditi ručno, pogodna za klijente koji dobro poznavanje praktičnim vještinama, sklopivi potporni štap, mala količina ambalaže, lako se prenosi i čuva za pojedinačna putovanja, ALI, molimo vas instalirajte uredno u skladu sa crtežima instaliranje i uputama, vodite kolja i užad, korak po korak, to će biti više nego stabilna automatski šator.Molim vas, NEMOJTE odabrati ovu šator,ako želite brzo izgraditi u 60-ih godina.Veliki prostor : Unutarnje dimenzije 14,1 ft dužine*10 metara širine*7 metara u visinu,idealni 4 puna zračnih madraca(6,7 ft*5 metara/200 cm*150 cm) može smjestiti 8~12 osoba,3 vrata s rešetkom, 3 prozora s rešetkama, podijeljen u dvije prostorije dijeljenjem zavjese.Materijal : dvostruka poliester Oxford, mrežaste visoke gustoće, materijal poda šatora vrlo gust s полиэстером s plastičnim premazom.Jedinstveni dizajn : dizajn sa ravnim zidovima, unutrašnji prostor sve više i više udoban.Ako vrata zavjese oslanja na dva stupa, ona je sklonište od sunca.Gornji dio šatora iz mreže visoke gustoće, vrlo prozračna, možemo uživati u prekrasnom krajoliku neba, leži unutra.Кемпинговая šator KTT nije samo usmjerena na kvalitetu, ali i skreće pažnju na svojoj praktičnosti.Dodamo 2 stup za vrata zavjese, ona može odmah postati тентовой šatorom, članovi obitelji mogu opustiti iznutra, a također igraju vani ispod nadstrešnice.Iako je to povećava troškove, to vam donosi zadovoljstvo.Upozorenje (Mjere) : 1).Šator ne treba postavljati na zemlji s oštrim predmetima (kao što su oštre kamenje, grančice, zemlja s korijena trave i tako dalje). 2). Preporučljivo je prvo položiti tepih, a zatim staviti na njemu šator, koja može zaštititi dno šatora. 4).Tri štap od fiberglasa na krovu, kratko je pod dva dugim. 4).Postavite konzolu štap i odmah je došao da ga čavlima na zemlji. 5).Postavite oborinske mušicu i odmah joj je došao na zemlju konopce i toljagama. 6).Ne koristite ga u lošim vremenskim uvjetima, kao što su snažan vjetar, jaka kiša i jaki snijeg. 7). 3 sezonska šator 8).Ne pušiti i ne uzgajati vatru u šatoru. 1 x Unutarnja šator. 1 x Odvojiva Kiša muha. 1 x torba za nošenje. 2 x Željezni Stup za prevjes Šator. 3 stup za šator od staklenih vlakana (2 x crna, 1 x zelena). 6 x Željeznice barova za kampiranje (4 duge , 2 kratka ). 8 x Užeta. 14 x Okola.

U svojstva

Proizvodi u kategoriji